Labradors retrievers
English springers spaniel

 Terug

Nieuws 2014

17 Aug 2014Nieuwtjes
De laatste maanden is het heel druk geweest maar nu ik in Blankenberge ben wil ik tijd maken om de laatste gebeurtenissen eens op de website te zetten Willem Schokker met Jayjayjoy blijven goed score en daar ben je als fokker dus heel blij om. Dikke proficiat Willem! Mijn laatste nest labradors waarvan Febe de moeder is en Archie de vader werken ongelooflijk goed. Ik ben echt tevreden over deze combinatie. Gunther heeft met Mikka een show gelopen en heeft als resultaat "zeer goed" gekregen. Nu de heupen,ellebogen,ogen enz....nog controleren en dan kan zijn vrouwtje Anouk in 2016 aan een nestje beginnen denken. In het begin van 2015 zal Jess gedekt worden en hopelijk komen er dan ook pups. Wie de vader van dat nestje gaat worden staat nog niet vast. Mijn kleine Engelse springer pup Nora doet het ook zeer goed . Naast haar gedrevenheid om te mogen werken is ze ook heel mooi. Haar moeder Kate is ondertussen ook weer helemaal in orde en klaar voor de jacht die voor ons begin september begint.
28 Mar 2014Nest Kate
Nog één week mogen de kleine schatjes bij mij blijven en dan gaan ze naar hun baasje.De dierenarts is vandaag langs geweest en heeft de puppy's goed gekeurd. Ik ben volop bezig met al de papieren in orde aan het maken voor de puppy's die naar het buitenland vertrekken,alles voor te bereiden voor vertrek. Ja, het begint bij mij gaan te kriebelen want ze laten vertrekken is en blijft moeilijk. Baasjes ik weet dat jullie één voor één fantastische mensen zijn en dat mijn pups bij jullie het heel goed gaan hebben. Daarom wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen in onze kennel. Vrijdag namiddag mogen de pups afgehaald worden maar eerst ga ik nog eens een weekje extra genieten.
19 Mar 2014Nest Kate
Vandaag zijn de pups vier weken oud. gedaan met 64 melkflesjes te geven per dag en nacht. De pups krijgen nu drie maaltijden vast voedsel en 2 maaltijden melk maar uit een kommetje. Ik kan terug genieten van mijn bedje en mijn tekort aan slaap inhalen. het is echt genieten nu de pups regelmatig buiten kunnen lopen. kate eet goed en de wonde wordt met de dag kleiner. Dank zij de vele helpende handen zijn we door onze moeilijker periode heen geraakt.Merci mensen zonder jullie was ik er nooit door geraakt.
11 Mar 2014Nest Kate
Kate heeft een grote open wond aan haar borsten maar ze is terug aan het eten en het gaat veel beter. Ze draagt een pakje van MPS en kan op die manier voor haar pups zorgen zonder dat ze bij haar drinken. Ongelooflijk mooi hoe dat ze haar pups knuffel en hoe de pups Kate achter na hollen op de weide.
3 Mar 2014Nest Kate
Kate was zo verzwakt dat ze amper kon lopen en kwam niet meer uit de puppy bak. Tegen de middag zagen wij dat Kate haar borsten zo gespannen waren dat we onmiddellijk naar de dierenarts zijn gereden. Toen we een kwartier later bij de dierenarts aan kwamen was haar borst open gebarsten ,de etter stroomde eruit. Kate kreeg zware antibiotica en kon geen melk meer geven. De pups zijn 3 weken oud en moesten om de 3 uur dag en nacht een flesje van ons krijgen. Gelukkig dat we vrienden hebben die kwamen helpen. Dikke Merci mensen!
1 Mar 2014Nest Kate
Vandaag gaat het echt niet goed met Kate. Ze eet nog steeds niet en had een temperatuur van 39.6 dus naar de dierenarts. Bloed laten trekken, echo, maar de dierenarts wist geen raad waarom Kate weigert van te eten. Met moeite kregen wij wat astronauten eten in Kate.
28 Feb 2014Nest Kate
De puppy's zijn vandaag 3 weken oud en je ziet ze groeien en kunnen al flink lopen. Nu de oogjes en oortjes open zijn worden het al echte hondjes. Iedere puppy heeft een baasje en de meeste al een mooie naam. Met Kate gaat het minder goed want ze weigert van te eten.
14 Feb 2014Bevalling Kate
Op Sint Valentijn is Kate bevallen van 9 puppy's. 5 teefjes : 3 teefjes wit/zwart en 2 teefjes wit/bruin. 4 reutjes: 2 reutjes wit/zwart en 2 reutjes wit/bruin. zowel de moeder als de puppy's doen het goed. ze hebben een gemiddeld gewicht van 275 gr.
20 Jan 2014Zwangerschap Kate
Een echo heeft bevestigd dat Kate zwanger is. Hondenbaasjes nu kunnen wij beginnen aftellen. Bevalling zal rond 18/2/2014 zijn
Login
© Kennel - Of 't Angels Court - Laatste update op 12/04/2020
Bezoekers: 109475