Labradors retrievers
English springers spaniel

 Terug

Nieuws 2018

29 Jul 2018Nest Jess. R
Hier gaat het super goed ! De pups hebben hun gewicht verdubbel en Jess produceer heel veel melk. Alleen s’avonds krijgen de pups nog een flesje. Als het de volgende dagen zo goed blijft gaan mogen jullie donderdag om 14 uur of vrijdag om 19 uur eventjes op bezoek komen. Veel is er aan de pups niet te zien want de oogjes en oortjes zijn nog dicht.
26 Jul 2018Nest Jess. R
Met de puppy’s gaat het zeer goed. Ze komen goed bij in gewicht en kruipen al goed rond in de puppybak. Jess heeft wat koorts en weigert van te eten. Dat is natuurlijk niet goed voor de melkproductie. Op aanraden van de dierenarts mag ik geen hulp meer vragen bij het geven van de flesje. Het is te dr7k voor Jess. Ik laat wel weten wanneer ze beter is!
24 Jul 2018Nest Jess. R
Hallo puppy baasjes! Vol spanning zitten jullie te wachten en dat begrijp ik. De mensen die al op gesprek geweest zijn bij mij kunnen allemaal een teefje krijgen indien ze daar mee akkoord zijn. De reuen hebben al hun baasje.( Gert,Josee, Jerome) Laten jullie mij iets weten of je akkoord gaat dan kan ik de teefjes ook toe wijzen. Verder wil ik vragen dat mensen het zien zitten van mij wat te helpen met de flessen voeding? Misschien zijn er mensen die verlof hebben of s’avonds wat tijd vrij hebben? Stuur mij maar een mail!
23 Jul 2018Nest Jess. R
Veel te vroeg maar de eerste pup is geboren.
23 Jul 2018Nest Jess. R
Jess heeft 10 gezonde pups op de wereld gezet. 7 teefje en 3 reutjes. Spijtig genoeg hebben wij van 2 pups afscheid moeten nemen. Ze zijn te vroeg geboren( op 57 dagen ipv 61 dagen) en ik kreeg geen leven in die pups. De bevalling is juist achter de rug dwz dat Jess van deze morgen om 6 uur al bezig is met de bevalling tot 20 uur vandaag.Nu zitten wij te wachten op de dierenarts en dan gaan slapen. Jess is ook heel moe. Spijtig genoeg moet ik sommige mensen met een reu teleur stellen. Ik neem zo snel mogelijk met jullie contact op.
23 Jul 2018Nest Jess. R
Zoals altijd heeft Jess weer voor een verrassing gezorgd. Om 22 uur heeft ze nog een teefje op de wereld gezet.
21 Jul 2018Nest Jess R
Met Jess is alles heel goed, al begint ze stilaan last te krijgen van de hitte die al weken duurt. Ze heeft ongeveer hetzelfde gewicht als haar vorig nest. Op 55 dagen zwangerschap was ze 6 kgr aangekomen. Morgen is ze 58 dagen zwanger en zijn de longen gevormd, dus dan mogen ze komen. Voor mij mag ze nog wachten tot zaterdag want iedere dag worden de pups sterker. Mijn bevallingskamer is klaar en voor de zekerheid heb ik toch maar wat flesjes gesteriliseerd.
21 Jul 2018Nest Jess R
Als de bevalling vlot verloopt ga ik de eerste geboorte melden en ook de laatste. Ik weet dat jullie in spanning zitten te wachten maar toch wil ik vragen van mij niet direct te bellen. ik waak de laatste dagen bij Jess omdat er niks verkeerd zou lopen en daarom sta ik meestal een paar nachten achter met slaap. Na de dierenarts controle ben ik blij dat ik kan slapen. We zijn dan ook meestal 10 uur intensief bezig bij een nest van twaalf pups. Van zodra ik wakker wordt neem ik met jullie contact op. Ik ga proberen van enkele foto's door te sturen van de bevallingskamer.
21 Jul 2018Nest Jess R
De bevallingskamer
21 Jul 2018Nest Jess R
Bevallingskamer
21 Jul 2018Nest Jess R
Bevallingskamer
5 Jul 2018Nest Jess. R
Niet te geloven Jess is 40 dagen zwanger en is al 5,5 kgr zwaarder geworden. Ze is nog nooit op 40 dagen zo dik geweest! Het is echt een gewicht aan pups want ze krijgt pas meer eten op 45 dagen. Op 45 dagen worden de ruggegraatjes gevormd en verander het eten van Jess. Vanaf maandag slaap ik samen met haar in het app. en wordt de puppybak klaar gezet. Ik wil dat Jess ruim de tijd krijgt om te wennen aan de nieuwe omgeving. De dierenarts kan het niet geloven dat Jess weer een grote nest gaat hebben. Volgens hem speelt haar leeftijd daar een belangrijke rol in.
27 Jun 2018Nest Jess. R
Kijk eens hoe een knappe vader mijn pups hebben.
25 Jun 2018Nest Jess. R
Met Jess gaat het goed, alleen wat flauw maar dat zal wel normaal zijn. De mensen die op mijn lijst staan mogen de naam van hun pup doorgeven als ze die al kennen. Per nest mag er geen enkele pup dezelfde naam dragen. Je mag werken met koppeltekens enz..... Aan de mensen die nog niet op mijn lijst staan zou ik willen zeggen dat de pups van Jess allemaal een baasje hebben. Het heeft dus geen zin meer om nog een aanvraag te doen. Filip doet in het voorjaar van 2019 een nestje met Nomi dus als je daar interessen voor hebt stuur Filip dan een mail.
18 Jun 2018Nest Jess. R
JOEPIE we verwachten pups. De echo heeft het vandaag bevestigd dat Jess zwanger is. We kunnen beginnen aftellen.
17 Jun 2018Nest Jess. R
Morgenavond weet ik of Jess zwanger is omdat ik een echo laat maken. Ik heb al verschillende nestjes gehad maar nog nooit zo zenuwachtig geweest. Het is de eerste keer dat de reu gedekt heeft . Hopelijk heeft hij vruchtbare zaadcellen. Dus duimen mensen.
28 May 2018Nest Jess. R
Vandaag is Jess voor de tweede keer gedekt. De dekking is vlot verlopen. Nu maar hopen dat de zaadcellen van de reu goed zijn. Het is zijn eerste dekking ,dus dat moeten wij afwachten.
24 May 2018Nest Jess. R
Op negen dagen loopsheid progesteron laten controleren en Jess stond op 4,27. Dit wil zeggen dat de dekking kort bij komt. De dekreu is morgen in België dus dat komt goed uit. Mijn reis naar Duitsland moet ik dus niet doen.
19 May 2018Nest Jess. R
Heel onverwachts is Jess twee maanden tevroeg loops geworden. Ik was al druk bezig met een geschikte reu te vinden maar nu moet ik er spoed achter zetten.
Login
© Kennel - Of 't Angels Court - Laatste update op 12/04/2020
Bezoekers: 109472