Labradors retrievers
English springers spaniel

 Terug

Nieuws 2020

25 May 2020Nest Rosy. Letter T
Vandaag naar de dierenarts geweest om haar bloed te controleren. Rosy was dekrijp en Dan zijn we direct doorgereden naar de dek reu. Ongelooflijk hoe een zachte hond Harry is. Hij had veel respect voor Rosy omdat het voor haar de eerste keer was.De dekking is dan ook heel vlot verlopen. Ze hebben 20 min.gekoppeld geweest.Morgen gaan we nog eens terug voor een tweede dekking om heel zeker te zijn dat ze zwanger zou zijn.We kunnen gaan aftellen naar de geboorte binnen 63 dagen ongeveer.
25 May 2020Nest Rosy. letter T
22 May 2020Nest Rosy. Letter T
Vandaag terug bloed laten trekken bij de dierenarts. Rosy stond op 5,9 .Maandag trekken we terug bloed en rijden dan verder naar Harry voor een dek. Hopelijk gaat de dekking vlot. Rond de middag heb ik dan de uitslag van het bloed dat moet bevestigen dat we op het juiste tijdstip gedekt is.
18 May 2020Nest Rosy. Letter T
Deze morgen naar de dierenarts geweest om de progesteron waarde te kennen.Het was nog maar 0,8 . Dus we moeten nog een paar dagen wachten voor ze kan gedekt worden.
17 May 2020Nest Rosy. Letter T
Ons Rosy is loops van 14 mei en zal gedekt worden rond 22 mei als de bloedwaarden goed zijn. Ik laat ze alleen dekken als het bloed bevestigd dat ze dek rijp is.Met de Corona mag de hond niet natuurlijk gedekt worden van de Sint Hubertus. Het moet dus met K.I. Laat ons hopen dat ze daar in de loop van de week verandering in brengen. Maandag laat ik voor de eerste keer bloed trekken . Het is waarschijnlijk nog veel te vroeg maar Rosy is onregelmatig loops en hou zich zo proper dat ik moeilijk een bloed vlekje zie.ik wil natuurlijk niet te laat komen want ook voor mij is er een pup bij.
Login
© Kennel - Of 't Angels Court - Laatste update op 12/04/2020
Bezoekers: 65820